Næste Spil ≫
Se flere søgeresultater…
Ingen spil fundet…
E-mail:
Login
Password:
Glemt password | Bliv medlem
Eller
Mine Notifikations Tilmeldinger
Markér eller afmarkér notifikationer for at gemme dine præferencer.
Dagens Spil
Webmaster's Choice
Dagens Puslespil
Dagens Sudoku
Præferencerne er gemt!
Det mislykkedes at gemme præferencerne!

Fashion Run

Tak fordi du bedømte spillet!
Spillet: 1.790.650

Lucy er vild med mode og lækkert tøj. Hun har derfor åbnet en tøjbutik og har derfor brug for din hjælp for at få succes og tjene kassen! Du starter i New York butikken. Efterhånden som du bliver bedre, åbner du også butikker i andre storbyer i verdenen.

Kundetilfredshed: For at få succes skal du gøre kunderne glade og tilfredse. Antallet af hjerter under hver kunde viser, hvor tilfredse de er med din service.

Prøve kjole: Hvis en kunde siger, at hun vil kigge på en blå kjole skal du trække hende hen til den blå kjole. Hvis hun siger "Try", skal du trække hende hen til prøverummet. Hvis der dukker en anden kjole frem i hendes taleboble, skal du klikke på den tilsvarende kjole i butikken og derefter på hendes prøverum, så hun også kan prøve den kjole.

Salg: Hvis du ser et dollartegn, skal du trække hende ned til kassen, hvorefter hun vælger mellem tre typer indpakningspapir. Klik på den type indpakningspapir hun har valgt for at pakke hendes kjole ind.

Oprydning: Ligesom i virkeligheden er kunderne ikke gode til at sætte tøj på plads. Du skal sørge for at rydde op efter kunderne. Når der ligger tøj i stolene ud for prøverummet, skal du klikke på dem og derfter på garderoben i yderste venstre side. Ligger der for meget tøj på stolene, kan den næste kunde ikke komme til prøverummet.

I starten går det stille og roligt, men efterhånden som du får samlet erfaring, begynder kunderne at strømme ind. Så handler det om at holde tungen lige i munden. God fornøjelse med spillet ;-)

Walkthrough
Dagens Krydsord
Mine Spil
Spil, du har markeret, at du vil spille senere, vil dukke op her.
Spil, der har markeret som favorit, vil dukke op her.
Spil, du fornyligt har spillet, vil dukke op her.
© 2024 E-novative Media