Hjemmesiden er under vedligeholdelse. Tekniske forstyrrelser kan derfor opstå. Vi beklager og arbejder så hurtigt vi kan!
Sæt som startside
Gem GratisSpil.dk
Cookies & Privatliv
Dagens Spil
Relaterede Spil
Saras Cooking Class - Sugar Cookies Rapportér problem!   ·
55
Formindsk
Forøg
Loading...
Brugernes nyeste spilkommentarer
Juhhuuuuuuu

Jeg elsker det. Har gennemført det 100 gange

Celina Hansen

Vildt sjovt spil

virkelig nemt

det er jo skide nemt og.. ja det er pisse nemt og faktisk også ret sjovt xD Virkelig underholdene og mega sjovt, det er mine ord, goooo, elsker virkelig t her spil, det er helt igennem fantastik og sjovt! Thumbs up for det her pisse nemme og sjove spil, alle og en hver kan spille det og ja hvad skal jeg sige.. man skal måske bruge hjernen lidt, lidddt. Men ellers er det bare et perfekt spil fordi det også lever op til hver smag, der er lidt af hvert og jeg kunne bruge timevis på den her kommentar, jeg sidder og spiller det her spil hele tiden, det er simpethen så sjovt og simpelt og nice og cool og biip lortenice nemt! Elsker den person som har lavet spillet, personen er genial og sjov.. og arrrhh, en virkelig dejlig person, og til personen som jeg snakker til, mange tak for det fedeste spil jeg nogensinde har oplevet. Det er så sjovt at spille og jeg ved ikke hvorfor men jeg elsker det her spil vildt vildt meget! skriv et lille svar eller noget, bare intet hate tak!! Innteeeettt

Skriv din kommentar til spillet Ændre tekstfelt til Word-agtigt
Navn:

Din kommentar...

  • skal godkendes af webmaster.
  • filtreres for bandlyste ord, e-mail adresser og telefonnr.
  • slettes ved mange bandlyste ord.

Det kan derfor godt gå lidt tid, inden din kommentar kan vises.

Vi håber på din forståelse for vores ekstra indsats.

Kommentar:
Ønsker svar fra andre brugere
Beskrivelse

Så er det tid til at lave lækre kager med Sara. Følg opskriften skridt for skridt og desto hurtigere du er til at bage kagerne desto flere points får du. Du bruger musen til at styre.

Prøv også andre Saras Cooking Class spil her.

Husk at trykke på "Synes godt om"/"Like"-knappen ovenover, hvis du kan li' spillet ;)

  • Gem spillet ikonet er ikke implementeret.
  • FireFox: Gældende for Shockwave spil, dukker jQuery Dialog op under spillet. Virker fint i IE både for Flash og Shockwave spil.
Copyright © 2014 E-novative Media